OM MIG

Mitt sätt att fotografera handlar om två enkla saker, närvaro och känsla. Det handlar om att fånga det som vi ser och upplever. Jag tycker att serier av bilder är viktigare än enskilda foton. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord. Men jag tror inte att en bild kan berätta en hel historia. Historier skapas av flera foton. Och mitt mål är och kommer alltid att vara att fånga en historia.

* Jag tror på att små detaljer skapar vackra bilder.
* Jag tror på att fotografera med hjärtat.
* Gillar du min stil så kommer vi ha roligt tillsammans.
* Jag tror på att aldrig stå still.
* Jag tror att du som läser detta ska kontakta mig. Så pratar vi. Och ser vad vi kan skapa. Tillsammans.

Jag hoppas att ni låter mig använda min kamera för att berätta er historia.

Carl
mail@carlbengtsson.net
Medlem i Svenska Fotografers Förbund