PRISER

Jag fotograferar er bröllopsdag. Hela dagen. Från morgon till kväll. Från nervositet till gapskratt. Från detaljerna till helheten. Allting. Jag avslutar när allt är som allra bäst. När ni dansar som galningar tillsammans med era gäster. Det tar vanligtvis 12-14 timmar och när jag är klar gör det lite ont i mina fötter. Men. Jag gillar det. För att fotografera bröllop för mig handlar om att fånga hela dagen.  Det handlar om att dokumentera och fånga era fantastiska minnen.

 

Att jag är med er hela dagen innebär också att ni slipper anpassa ert schema efter fotografen. För. Jag är ju där. Hela tiden. Så mitt schema passar med ert. Perfekt. Ni behöver inte ta bilder i förväg för att jag ska gå hem. Vi tar dem när det händer. Och ni fokuserar på att ha riktigt förbaskat skoj.

 

Naturligtvis gillar jag även att porträttera er. Jag gillar att försöka fånga er kärlek. Visserligen inte ett helt naturligt sätt att göra det på (kärlek framför kameran kan vara svårt även för den mest rutinerade skådespelaren). Därför tar vi porträtt på ett enkelt och okonstlat sätt. Vi har det trevligt. Jag arbetar bara med naturligt ljus. Ingen assistent som springer omkring med skärmar och blixtar som en tok. Det är ni två och jag. Och vi har en fin stund tillsammans. Enkelt.

 

Jag har en prislista. Men jag föredrar att skicka den personligen till er. Ni fyller bara i formuläret till höger så återkommer jag, så fort som det bara går. Sedan tar vi allt därifrån.

 

Jag ser fram emot att höra ifrån er. Väldigt, väldigt mycket.

Vad heter ni? (obligatoriskt)

När gifter ni er? (obligatoriskt)

Var gifter ni er? (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Telefonnummer

Hur hörde ni talas om mig?

Meddelande